Gelukkig!!!

Wat een verrassing was het toen we afgelopen maandag in de huishoek kwamen ! Er hingen gezellige gordijntjes en er waren verschillende borden opgehangen ! Bedankt, lieve klusouders !! Ook waren er spreekavonden over de rapporten. Fijn om zoveel ouders te spreken. We willen er samen met jou zijn voor jouw kinderen !! Afgelopen dinsdag was de eerste koffie ochtend in de aula. Volgens mij was het een succes ! Herhaling gewenst begrepen we al. We werken in de groep van juf Karin/ Rian nog een week over vogels in de winter en bij  juf Jacobien over "Kikker in de Kou". Kinderen mochten op een met scheerschuim bespoten tafel letters schrijven...heerlijk...wat een feest ! Ook is deze week kennisgemaakt met de letter g. De g is van....geluk...GELUKKIG ZIJN,....
"Juf...? " Ik krijg tranen in mijn ogen als ik dit lied hoor...zo mooi.... ik ben zo gelukkig ! Met mijn vriendjes en ik vind het zo fijn op school..".( dikke knuffel volgt)
Deze week hebben 2 kinderen spontaan gezegd dat ze zo gelukkig zijn op school... GEWELDIG! Hier doen we het toch voor ?
De Bijbelverhalen gingen over de barmhartige Samaritaan. Elkaar helpen; dat is heel belangrijk. In welke situatie dan ook!
Nog even een oproepje; voor de werkjes volgende week zijn we op zoek naar;
oude WITTE sokken
elastiekjes en rijst. Heel graag maandag meenemen ???? Fijn weekend !
Juf Karin, Juf Rianne en Juf Jacobien