Evangelische basisschool De Rank Arnhem

Onze school

Evangelische basisschool de Rank bestaat sinds 17 augustus 1998. Enthousiast werken we als bestuur en team aan een school waar kinderen met plezier naar toe gaan, zich veilig voelen, weten dat ze gezien en gehoord worden, geliefd zijn en waar ze elke dag mogen leren!

We zijn een relatief kleine basisschool. In schooljaar 2017 - 2018 starten we met 80 leerlingen. Door nieuwe instroom in de kleutergroep en door zgn. zij-instroom in hogere groepen, groeien we dit jaar naar ongeveer 90 leerlingen.

Verdeeld over vier groepen geven we les aan alle acht jaargroepen. Groep 1/2, groep 3/4, groep 5/6 en groep 7/8.

De meeste kinderen komen uit Arnhem, maar ook uit Nijmegen, Elst, Huissen, Westervoort en Oosterbeek komen elke dag kinderen op de fiets, met de bus, de trein of de auto naar school. We zijn een streekschool, waar kinderen uit een wijde omtrek naar toe kunnen.

We hebben als streekschool een vaste plek in de wijk Rijkerswoerd. Een mooi en licht gebouw met een steeds prettiger en groen plein.