Open Huis 13 maart 2020 gaat niet door

Datum: 13 maart 2020

Kom gezellig langs bij het Open Huis bij EBS De Rank in Arnhem! 

Op vrijdag 13 maart organiseren wij bij EBS De Rank een Open Huis. Deze dag begint om 12.00 uur en zal eindigen om 16.30 uur. Je kunt hier meer informatie krijgen over onze school, de lessen, de leraren en nog veel meer! Hieronder kun je het dagprogramma bekijken.

GECANCELLED VANWEGE CORONACRISIS

Dagprogramma Open Huis

 12.00 uur  Start Open Huis, ontvangen eerste gasten
 12.20 uur  Viering
 12.45 uur  Open lessen
 Kleedjesmarkt
 14.00 uur  Drinken/eten
 Spelletjes/springkussen
 Voorlichting Evangelisch onderwijs
 Ontmoeting met leerlingen ouders en leerkrachten
 16.30 uur  Einde programma

 

Kom jij ook langs?

Al sinds 2015 is Evangelische basisschool De Rank gevestigd aan de Pythagorasstraat. 
We werken daar samen met christelijke kinderopvang KleurRijk. Er komen kinderen uit Rijkerswoerd naar toe, maar ook veel uit alle delen van Arnhem en daarbuiten. Dat is bijzonder, maar waarom?

Evangelisch onderwijs wordt gegeven door gedreven christenen. Vanuit onze passie voor Jezus zien we kinderen als waardevol. Dat drijft ons tot kwalitatief goed onderwijs, omdat kinderen op allerlei manieren kunnen leren. God heeft kinderen nieuwsgierig gemaakt. Kinderen leren door te ontdekken, uitgedaagd te worden en bovenal door samen te spelen en te leren. De kinderen leren vanuit Bijbels waarden met elkaar om te gaan.

In de ochtenden is er tijdens de lessen aandacht voor basisvakken met effectieve instructie. De middagen zijn thematisch ingericht. Op deze wijze bieden we een goed toekomstgericht onderwijsaanbod voor alle kinderen. Duidelijk is dat het Evangelie van Jezus Christus voor iedereen is. Op De Rank zijn dan ook alle kinderen welkom, christelijk of niet.

 

Van harte welkom

Je bent van harte welkom om langs te komen met je kind(eren) bij het Open Huis van EBS De Rank. Je bent vrij om binnen te lopen en een aanmelding is niet nodig. 
Zien we je daar? Tot dan!