Open Huis 21 mei 2021

Datum: 21 mei 2021.

Het is bijna zover! Het Open Huis bij EBS De Rank komt er weer aan. Namelijk op vrijdag 21 mei. Na aanmelding kun je vrijdags langskomen op jouw gereserveerde tijd. De ontvangst duurt 60 minuten en bestaat uit een rondleiding, informatie en een gesprek. Je krijgt op deze manier van alles te weten over Evangelische onderwijs, de school, leerkrachten en activiteiten. Al geïnteresseerd geworden? Meld je aan via deze link

Kom jij ook langs?

Al sinds 2015 is Evangelische basisschool De Rank gevestigd aan de Pythagorasstraat. We werken daar samen met christelijke kinderopvang KleurRijk. Er komen kinderen uit Rijkerswoerd naar toe, maar ook veel uit alle delen van Arnhem en daarbuiten. Dat is bijzonder, maar waarom? Evangelisch onderwijs wordt gegeven door gedreven christenen. Vanuit onze passie voor Jezus zien we kinderen als waardevol. Dat drijft ons tot kwalitatief goed onderwijs, omdat kinderen op allerlei manieren kunnen leren. God heeft kinderen nieuwsgierig gemaakt. Kinderen leren door te ontdekken, uitgedaagd te worden en bovenal door samen te spelen en te leren. De kinderen leren vanuit Bijbels waarden met elkaar om te gaan. In de ochtenden is er tijdens de lessen aandacht voor basisvakken met effectieve instructie. De middagen zijn thematisch ingericht. Op deze wijze bieden we een goed toekomstgericht onderwijsaanbod voor alle kinderen. Duidelijk is dat het Evangelie van Jezus Christus voor iedereen is. Op De Rank zijn dan ook alle kinderen welkom, christelijk of niet.

Van harte welkom

Je bent van harte welkom om langs te komen met je kind(eren) bij het Open Huis van EBS De Rank. We zullen er alles aan doen om de rondleiding zo soepel mogelijk en coronavriendelijk te laten verlopen. Na jouw aanmelding staat de afspraak vast. Zien we je daar? Tot dan! 

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN